zondag, maart 19, 2006

De andere kant van de medaille






Het lijkt zo mooi. Leven in Frankrijk, een minicamping beginnen, genieten van de vrijheid en van het mooie weer. En je hoort ons ook niet klagen. Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan. Als startende ondernemer moet je goed beslagen ten ijs komen en daar zijn we ons terdege van bewust.

Van ons prodcutaanbod maakt ook een wekelijkse barbecue deel uit. En dan verwachten de gasten natuurlijk wel wat. Dan staat je niets anders te doen dan dit ventevoren goed voor te bereiden, ook als dit betekent dat je soms op zondag aan de bak moet.

Tsja, dan hadden we dus gewoon op 19 maart met 3 graden in Nederland bij de kachel kunnen zitten. TV-tje kijken of spelletjes doen... Maar we hebben geen keus en dus dan wordt het op 19 maart met een graadje of 20 barbecueën in de tuin met wat gezellige mensen erbij. Je moet er inderdaad wat over hebben...

Hihihihihihihi....

1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie moeten inderdaad het BBQ-en wel een beetje onder de knie hebben en weten hoe je de streekproducten op ambachtelijke wijze klaar maakt. Zeker als dit onderdeel uitmaakt van jullie aanbod. Daarom offeren wij ons in de meivakantie op, zodat Theo flink kan oefenen. Wij zullen e.e.a. kritich bekijken en proeven, zodat jullie goed beslagen ten ijs kunnen komen.
Wat het precies is wat er op de BBQ ligt, wil ik waarschijnlijk helemaal niet weten, maar het ziet er in ieder geval heel smakelijk uit. (Ik mis op de foto's alleen de franse schonen.)

Gr. Luuk